15694
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15694,bridge-core-2.5.3,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

ESPECIALISTES EN GESTIÓ I ASSESSORAMENT DE COMUNITATS DE PROPIETARIS I LLOGUERS

Una comunitat de propietaris necessita una gestió àgil i eficaç així com un assessorament legal sòlid i degudament actualitzat per poder tenir un bon funcionament intern.
Disposem de personal altament qualificat per poder cobrir totes les necessitats legals de la comunitat, des de la seva pròpia constitució i redacció d’estatuts fins el darrer detall legal.
A COMUNI-PROP sabem que no hi ha dues comunitats de propietaris iguals, per això els nostres serveis són fets “a mida”, totalment personalitzats en base a característiques i necessitats peculiars, creant un vincle únic entre nosaltres i cadascun dels nostres clients.

A COMUNI-PROP li oferim la nostra col·laboració professional, amb tota l’eficàcia i serietat que mereix la seva confiança.

 

Visiti’ns o truqui’ns sense cap compromís.

marc-barrachina

Marc Barrachina Alcàntara

Administrador de finques / Advocat